Social

#cod portocaliu canicula # cod galben de canicula #prognoza meteo

Alerta meteo in toata tara!

 

Administratia Nationala de Meteorologie a extins atentionarea de canicula, din cauza masei de aer tropical care parcurge Europa si care va continua sa afecteze si tara noastra.

 

Marti, 11 august, valul de caldura se va intensifica si va cuprinde toate regiunile. Temperaturile maxime vor atinge frecvent 35....37 de grade si izolat 38 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi local pragul critic de 80 de unitati, in zonele de campie si podis.

Cod portocaliu de canicula va fi in judetele Arad, Bihor si Satu Mare, unde se vor inregistra temperaturi de 37...38 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

Miercuri, 12 august, valul de caldura va persista. Temperaturile maxime vor atinge frecvent 35....37 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi local pragul critic de 80 de unitati, in zonele de campie si podis.

In judetele Satu Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras Severin, Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman si Giurgiu va fi miercuri cod portocaliu de canicula, vor fi temperaturi maxime de 37...38 de grade, iar disconfortul termic se va mentine deosebit de accentuat.

Mai multe detalii despre vreme gasesti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea