Social

#magnitudine cutremur #cutremur romania # cutremur vrancea #cutremur #seism

ALERTA! Doua cutremure in Romania, in mai putin de 8 ore

In noaptea de miercuri spre joi Romania a fost lovita de doua cutremure ce au avut loc la o distanta de mai putin de opt ore intre ele. In total, in luna septembrie au avut loc zece cutremure pe teritoriul tarii noastre.

Primul seism a fost unul de suprafata si a avut loc la ora 00:06 in judetul Vrancea. Seismul s-a produs la adancimea de 22 de kilometri si a avut magnitudinea de 2,2 grade pe scara Richter.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Odobesti (4km), Focsani (11km), Panciu (15km), Marasesti (17km) si Adjud (35km).

Cel de-al doilea seism a avut loc la ora 07:29 si a avut loc tot in judetul Vrancea. Seismul a avut magnitudinea de 2,9 grade pe scara Richter si s-a produs la adancimea de 70 de kilometri.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Nehoiu (37km), Covasna (39km), Targu Secuiesc (50km), Slanic-Moldova (51km) si Intorsura Buzaului (52km).

Cel mai puternic seism din aceasta luna a avut loc sambata, 8 septembrie, in judetul Vrancea. Seismul a avut magnitudinea de 3,5 grade pe scara Richter si s-a produs la adancimea de 25 de kilometri.

Anul acesta, in Romania, au avut loc doua cutremure ce au fost resimtite si in Capitala. Ambele au avut magnitudinea de 4,6 grade pe scara Richter. Primul s-a produs pe 14 martie, in judetul Vrancea, la o adancime de 139 de km, iar cel de-al doilea pe 25 aprilie, in judetul Buzau, la adancimea de 147 de km.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.