Social

#jandarmi Capitala #suporteri Polonia #meci Romania - Polonia

Alerta de grad zero in Capitala! Cei mai violenti suporteri din lume, la Bucuresti

Mobilizare de amploare in aceasta seara in Capitala! Romania intalneste vineri, de la ora 21:45, nationala Poloniei, in al patrulea meci contand pentru preliminariile Cupei Mondiale 2018. Aproape 4.000 de suporteri polonezi vin la Bucuresti! 1.500 de jandarmi si 450 de politisti de la ordine publica au fost mobilizati pentru acest eveniment!


Federatia Poloneza de Fotbal a primit 3.000 de bilete pe care le-a distribuit printr-un sistem securizat de vanzare online, insa presa poloneza avertizeaza ca 200 de huligani pot ajunge la Bucuresti, in ciuda masurilor luate ca tichetele sa nu poata fi cumparate de fani interzisi pe stadioane, anunta Dolce Sport.

“Toate au fost vandute. Printre cumparatori nu se afla persoane cu interdictie pe stadioane. Reteaua de vanzare pe care o utilizam este cuplata la o baza de date cu interdictii si daca o persoana interzisa pe stadioane ar vrea sa cumpere un bilet, tranzactia este blocata automat", a declarat, pentru Sport.pl, purtatorul de cuvant al federatiei, Jakub Kwiatkowski.

Cu toate acestea, presa poloneza estimeza ca aproximativ 200 de huligani ar fi intrat in posesia biletelor prin intermediul unor persoane care nu figureaza in baza de date cu cei interzisi. Fanii polonezi sunt recunoscuţi pentru violentele lor. Luna trecuta, 300 de ultrasi ai Legiei Varsovia au creat prapad pe strazile Madridului, la meciul de Liga campionilor, cu Real.

Suporterii polonezi sunt asteptati sa-si petreaca, dupa-amiaza, in Centrul Vechi din Bucuresti, una dintre zonele atent supravegheate de Jandarmeria Romana. .

”Pana acum, au ajuns in Capitala undeva la 1.200 de suporteri, cazati pe la diferite hoteluri. Centrul Vechi reprezinta o atractie pentru ei, este cunoscuta modalitatea lor de manifestare si anume de a consuma bauturi alcoolice in zonele de centru si de a se deplasa in coloane, provocand de cele mai multe ori, in drum spre stadion”, a spus Sebastian Cucos, seful Jandarmeriei Bucuresti.

”Dupa cum bine stiti, fanii polonezi sunt recunoscuti pentru activitatile lor desfasurate cu ocazia acestui tip de manifestare sportiva. Pe traseul de deplasare Slovenia-Ungaria pana la Bucuresti au fost monitorizati atat pe timpul noptii, cat si pe timpul deplasarii si, in continuare, avem afluire masiva de suporteri catre Capitala. Ne asteptam, in Bucuresti, la o prezenta undeva la 4.000 de polonezi, o parte dintre ei cunoscuti ca suporteri cu grad ridicat de risc”, a spus Sebastian Cucos.

In Capitala, 1.500 de jandarmi si 450 de politisti de la ordine publica au fost mobilizati pentru acest eveniment.

Tot cu ocazia meciului de fotbal dintre echipa nationala a Romaniei si cea a Poloniei, Metrorex anunţa ca trenurile de metrou vor circula, vineri, dupa un program prelungit cu o ora si jumatate.

Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la statiile capat de magistrala la ora 01.00 pe Magistralele 1, 2 si 3, respectiv la ora 01:45 pe Magistrala 4.

Intervalul de circulatie va fi de maxim 10-12 minute.

De asemenea, incepand cu ora 17:00, circulatia masinilor va fi restrictionata in preajma stadionului, pe strazile Maior Coravu, Tony Bulandra si Sergent Vasile Serbanica.

In plus, autobuzele si troleele care circula pe strada Vatra Luminoasa sunt deviate pe strada Tony Bulandra.


 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea