Social

#bomba la metrou #alerta la metrou #alerta cu bomba #bucuresti

Alerta cu bomba la metrou! Cine a facut anuntul la 112

O alerta cu bomba a fost data in aceasta dimineata la metroul bucurestean. Pirotehnistii s-au deplasat de urgenta la fata locului, si au evacuat complet statia de metrou Eroilor.

 

Alerta a fost data la o ora de varf, cand cei mai multi bucuresteni folosesc metroul. In urma investigatiilor s-a descoperit ca era o alerta falsa. 

Cel care a sunat la 112 este un barbat in varsta de 55 de ani, din judetul Olt. Acesta a dat alarma in jurul orei 8:15.

"In urma verificarilor facute s-a stabilit ca apelul a fost fals, iar persoana care a apelat a fost un barbat din judetul Olt. Se fac verificari iar in urma verificarilor se va aplica o amenda contraventionala. Este o persoana de 55 de ani, in acest moment inca stau de vorba cu dumnealui si vor clarifica imprejurarile care au dus la acest neplacut eveniment. Apelarea abuziva a numarului 112 se sanctioneaz cu amneda de la 500 la 1000 de lei. Din fericire lumea a fost cooperanta si au dat curs recomandarilor date. Din fericire nu a fost o aglomeratie foarte mare in statia respectiva de metrou. Nu au fost probleme, statia a fost evacuata destul de rapid.", a declara Ciprian Romanescu, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea