Social

#bomba Romania #expozie mall #bomba mall Focsani #bomba mall #alerta cu bomba

Alerta cu bomba in Romania! Un mall intreg, evacuat dupa o explozie

UPDATE Un barbat a detonat un dispozitiv exploziv intr-un mall din Focsani, anunta adevarul.ro. Toti clientii mall-ului au fost evacuati de urgenta. Barbatul in varsta de 31 de ani care a actionat dispozitivul exploziv ar fi fost ranit si a fost transportat la spital. Sursele judiciare afirma insa ca nu a avut loc nicio explozie in Focsani, ci tavanul s-a prabusit singur in sala de cinema unde se afla persoana ranita.

Din primele informatii, rezulta ca barbatul care avea asupra lui dispozitivul exploziv a fost grav ranit. Toate persoanele aflate la cumparaturi au fost evacuate din magazin.

"Eram la rand, voiam sa platesc, cand s-a declansat alarma si am fost nevoiti sa parasim magazinul. am lasat produsele pe banda si am fugit", le-a declarat reporterilor Adevarul persoana aflata in hipermarket. Mai multe masini de politie se afla in zona si circulatia in zona este oprita.

Serviciul Roman de Informatii a fost sesizat, iar o echipa pirotehnica de la brigada Antitero verifica dispozitivul care a explodat.

 

Surse judiciare au declarat in exclusivitate pentru Libertatea ca barbatul, pe nume Mihai Pelin, in varsta de 23 de ani, care a intrat in sala de cinema pentru a vedea un film, iar femeia de serviciu a venit dupa el. Barbatul a devenit violent si a inceput sa o agreseze, moment in care aceasta a chemat un agent de paza. Pana la venirea bodyguard-ului, individul a incercat sa fuga pe la etajul salii si s-a cocotat intre tavanul fals si peretele din beton, moment in care bacati din plafon s-au prabusit, iar individul a cazut. Dupa ce a subrezit bine constructia, bucati din plafon s-au prabusit din mai multe locuri, formand mai multe gauri pe o suprafata de 200-250 de metri patrati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea