Social

#liviu dragnea #alegeri parlamentare #psd #teleorman

Alegeri parlamentare 2012: Liviu Dragnea (PSD) va candida in Teleorman

Liviu Dragnea, presedintele Consiliului Judetean Teleorman, va candida din partea PSD la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

"Peste 70%, in jur de 74% dintre teleormaneni au spus ca pentru acest judet ar fi mai bine daca eu voi fi in Parlament. Colegii mei primari au spus acelasi lucru si nu au spus ce au visat ei noaptea, au spus ce au discutat cu cetatenii din comunitatile lor. Astfel ca am luat aceasta decizie, care este o decizie importanta si grea pentru mine", a declarat Dragnea, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa sustinute in Alexandria.

Liviu Dragnea spune ca s-a decis sa candideze la parlamentare din dorinta de a reprezenta "la varf" judetul Teleorman. Un alt doilea motiv al acestei candidaturi, a mai declarat social-democratul, este datoria fata de cele 7,4 milioane de romani care au votat in luna iulie pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

In urma cu doua zile, Victor Ponta, presedintele PSD, afirma ca Liviu Dragnea i-ar fi transmis ca intentioneaza sa candideze pentru un post de deputat in Teleorman, precizand ca va confirma acest lucru in momentul in care ii va parveni lista candidaturilor din acest judet.

Sursa foto: ziarulring.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea