Social

#alegeri parlamentare 2012 #elena udrea #elena udrea deputat

Alegeri parlamentare 2012: Elena Udrea candideaza pentru loc de deputat in Neamt

Elena Udrea si-a anuntat, duminica, la Roman, in cadrul unei conferinte de presa, candidatura pentru un mandat de deputat la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Ea va candida din partea PDL pentru colegiul de deputati nr. 4 din Neamt, care cuprinde municipiul Roman si comuna Ion Creanga.

Udrea a declarat ca nu este o coincidenta faptul ca si-a anuntat candidatura exact in aceeasi zi cu sarbatoarea Sfintei Paracheva, o sarbatoare foarte importanta pentru zona Moldovei.

Fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului sustine ca telul sau va fi acela de "a readuce Romanului stralucirea de odinioara si statutul de centru religios, cultural, economic, turistic si sportiv".

Elena Udrea a precizat ca a ales sa candideze la Roman pentru ca oamenii din aceasta zona sunt "calzi si primitori", "au rabdare sa te cunoasca si sa te asculte" si "nu te judeca dupa vorbe, ci dupa fapte".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea