Social

#alegeri parlamentare #alegeri parlamentare 2012 #victor ponta # alegeri 2012 #targul jiu

Alegeri parlamentare 2012: Dan Diaconescu va concura impotriva lui Victor Ponta la Colegiul 6 din Targu Jiu

Dan Diaconescu, presedintele PP-DD, va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie in Colegiul 6 de deputati din Targu Jiu, judetul Gorj. In acelasi colegiu mai candideaza Victor Ponta, liderul PSD, si Nicolae Davitoiu, presedintele PDL Targu Jiu.

Inca de la inceputul lunii octombrie, Dan Diaconescu anunta ca va candida oriunde isi va depune candidatura Ponta, pentru a-i demonstra acestuia ca nu are o influenta asa de mare.

"M-au rugat multi specialisti in politica sa obturez accesul domnului Ponta in viitorul Parlament. Drept urmare voi candida in colegiul in care va candida domnul Ponta, oriunde va candida el", afirma liderul PP-DD.

Intrebat in urma cu cateva saptamani despre intentia lui Dan Diaconescu de a candida in colegiul din Gorj, premierul Victor Ponta declara ca oamenii din aceasta parte a tarii sunt mari amatori de muzica si arta, nu de circ.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea