Social

#alegeri #alegeri parlamentare #contracandidati #andreea paul

Alegeri parlamentare 2012: Andreea Paul (ARD) l-a dat in judecata pe contracandidatul sau

Andreea Paul, candidatul ARD la Colegiul 1, Tara Oasului (judetul Satu Mare), l-a dat in judecata pe Nicolae Bura, contracandidatul sau de la USL, pentru minciunile si calomniile adresate ei si familiei sale.

Andreea Paul a anuntat ca isi mentine "disponibilitatea" de a dialoga direct cu candidatul USL. "O fac pentru a saptea oara. Mai mult, il somez sa aleaga singur locul, data si ora. Si-l informez ca dialogul nostru nu poate sa fie decat unul despre solutiile concrete pentru comunitatea Tarii Oasului si-n fata tuturor membrilor presei locale si cu invitati din presa centrala. Fie ca Tara Oasului sa aleaga!", a spus Andreea Paul.

Ea a precizat ca a intentat proces si lui lui Valer Marian si Gazetei de Vest. In timpul campaniei electorale, in Gazeta de Vest au aparut o serie de materiale in care se afirma, printre altele, ca Paul este "mama taierilor de pensii" sau mama incompatibilitatilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea