Social

#parc industrial #alegeri locale #viorel horjea #alegeri locale ramnicu sarat

Alegeri locale Rm. Sarat: Viorel Horjea (PDL) propune reabilitarea termica a cladirilor si crearea unui parc industrial

Viorel Horjea, candidatul PDL la primaria municipiului Ramnicu Sarat, a anuntat care vor fi prioritatile sale in cazul in care va fi ales in functia de primar.

Horjea vrea sa demareze programul de reabilitare termica a cladirilor si propune construirea unui parc industrial care sa genereze locuri de munca, dar si a unor locuinte pentru tineri.

"In primul rand este nevoie de crearea unui parc industrial si de acordarea de sprijin investitorilor capabili staini capabili sa genereze dezvoltarea orasului si sa creeze locuri de munca. De asemenea, voi sustine demararea programului de reabilitare termica a cladirilor, investitiile de acest tip fiind foarte importante pentru ramniceni. Un alt lucru necesar este amenajarea a inca trei parcuri in cartierele Alecu Bagdat, Anghel Saligny, Slam Ramnic, precum si asfaltarea strazilor in cartierele sus-mentionate", a declarat candidatul PDL.

"Pentru a imbunatati imaginea orasului este nevoie de implementarea unui program special de igienizare a orasului, dar mai ales pentru pastrarea curateniei. Pentru tineri, voi sustine construirea a 250 de locuinte de tip ANL, in parteneriat public-privat. In sprijinul pensionarilor este necesara infiintarea serviciului de tip economat si de infiintarea unui club al pensionarilor", a adaugat Viorel Horjea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea