Social

#alegeri electorale #iulian badescu #mircea cosma #alegeri locale prahova #sondaje electorale #andrei volosevici

Alegeri locale Prahova: Mircea Cosma si Iulian Badescu cresc in sondajele electorale

Candidatii USL pentru cele mai importante functii din administratia publica din judetul Prahova, respectiv cea de presedinte al Consiliului Judetean Prahova si cea de primar al municipiului Ploiesti, au cele mai mari sa castige cursa electorala.

Potrivit unui sondaj de opinie efectuat de C.S.C.I. (prin metoda C.A.T.I.), in perioada 21-25 mai 2012, candidatii USL au urcat in preferintele alegatorilor prahoveni. Astfel, Mircea Cosma a crescut de la 66% la 67%, iar Iulian Badescu de la 48% la 49%.

In schimb, Andrei Volosevici, actualul edil al Ploiestiului, care candideaza la un nou mandat din partea PDL a coborat de la 39% la 38%. O scadere a inregistrat si Adrian Dobre, candidatul PDL la Consiliul Judetean Prahova: de la 18% la 17%.

In schimb, candidatii PPDD la Primaria Municipiului Ploiesti si Consiliul Judetean Prahova ocupa aceasi pozitie in preferintele electoratului: Diana Severin - 13%, iar Auras Florin Dragomir - 16%.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea