Social

#alegeri locale #miting usl #miting usl calarasi #daniel dragulin

Alegeri locale: Miting USL in Calarasi

Conducerea USL a fost prezenta, luni, in municipiul Calarasi pentru a sustine candidatii pentru Primaria Calarasi si Consiliul Judetean, Daniel Dragulin, respectiv Raducu George Filipescu.

La mitingul USL au participat mii de calareseni, precum si Crin Antonescu, presedintele PNL si Daniel Constantin, presedintele PC. Desi a anuntat ca va veni, Victor Ponta, presedintele PSD, a lipsit de la acest eveniment.

Daniel Dragulin a declarat in fata locuitorilor municipiului ca va incerca sa faca lucruri mult mai bune decat contracandidatul sau, actualul primar Nicolae Dragu, candidatul UNPR.

"Ieri eram facuti javre, sa le demontram acelora care ne-au jignit ca suntem cei mai buni! In programul nostru electoral am aratat ca facem multe, ne luam o responsabilitate extraordinar de mare, dar eu cred ca in acesti patru ani un guvern USL, vom fi in stare sa facem mult mai mult, sau mai multe decat s-a facut pana acum. Mi-ar fi rusine sa ma uit in ochii dumneavoastra, mi-ar fi rusine sa ma uit in ochii copiilor si nepotilor mei pentru ca asa nu se mai poate, sa demonstram ca suntem niste oameni puternici, niste oameni care stiu ce au de facut si sa nu va facem pe dumneavoastra de ras. Dumnezeu sa ne ajute ca in data de 11 iunie sa fim victoriosi!", a spus Dragulin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea