Social

#alegeri locale #emanoil savin #alegeri locale busteni #primar busteni

Alegeri locale: Emanoil Savin (PDL) s-a intalnit cu alegatorii din Busteni

Emanoil Savin, candidatul PDL la functia de primar al orasului Busteni, a avut o serie de intalniri cu alegatorii, carora le-a solicitat sa se prezinte la vot, in numar cat mai mare, la alegerile locale din data de 10 iunie.

Vineri, 1 iunie 2012, Savin a participat alaturi candidatii PDL pentru Consiliul local al orasului Bustenie la o intalnire electorala cu locuitorii cartierului Cezar Petrescu.

Emanoil Savin a trecut in revista toate realizarile din cele doua mandate de primar (2004-2012) si a tinut sa prezinte alegatorilor lista obiectivelor pentru urmatorul mandat.

Iata cateva dintre ele: modernizarea strazilor din cartierul Podul Zamorei (13 Septembrie, Licurici, 30 Decembrie, George Enescu, Zorilor, Primaverii, Splaiul Zamorei, Zamora Noua, Preda Buzescu si Radu Negru), reabilitarea podurilor, continurea lucrarilor de reabilitare termica a blocurilor si finalizarea lor pana la sfarsitul lui 2012, construirea a doua blocuri sociale in cartierul Fierastrau si un bloc ANL in strada Nestor Urechea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea