Social

#lumanari pentru botez #lumanari # boteza #lumanari botez

Alege lumanari de botez superbe dintr-o florarie online. Copilul tau merita tot ce e mai bun!

Venirea pe lume a unui copil este un motiv nemarginit de bucurie. Parintii, dar si familia si prietenii ii vor dori sa aiba parte de tot ce este mai bun pe lume, sa fie fericit si sanatos. Si pe langa faptul ca este un motiv de bucurie, nasterea unui copil este si prilej de sarbatorit alaturi de familie si apropiati.

Iar primul motiv de sarbatoare din viata unui copil este de obicei botezul. Faptul ca un copil devine crestin reprezinta motivul perfect pentru ca apropiatii parintilor sa se adune si sa sarbatoreasca. Indiferent daca alegeti sa organizati o petrecere acasa ori la un local, este bine sa aveti puse la punct anumite detalii, incepand de la numarul de invitati si pana la alegerea lumanarilor pentru botez, care sunt foarte importante.

Si sa nu uitam cel mai important lucru: nasii copilului. Nasii nu sunt numit degeaba ,,parinti spirituali”. Nasii sunt cei care ii vor ghida pasii copilului spre o viata buna, il vor ocroti in cazul unui necaz si vor promite sa aiba grija de el orice s-ar intampla. Asa ca nasii trebuie sa fie apropiati ai parintilor si nu alesi pe cu totul alte motive.

Insa, inainte de organizarea petrecerii, trebuie organizat botezul propriu zis. In primul rand, trebuie sa stabiliti data botezului. Canoanele bisericesti recomanda ca botezul sa fie facut dupa 40 de zile de la data nasterii, astfel incat sa poata participa si mama copilului la botez. De asemenea, foarte important de mentionat este faptul ca botezul se poate face si in zile de post. Asa ca puteti tine cont de aceste recomandari cand veti fixa data pentru botez.

Apoi, urmatorul pas este algerea bisericii in care va fi efectuat botezul. Fie ca aveti o biserica apropiata sufletului vostru, fie ca doriti o anumita biserica (din mai multe motive) este important sa vedeti daca puteti programa botezul in ziua dorita.

Daca ati ales deja si biserica, urmeaza stabilirea locatiei petrecerii de dupa botez. Aveti posibilitatea sa organizati o petrecere intima acasa la voi sau la nasi sau sa inchiriati un local. In functie de locatie, stabiliti si invitatii, apoi alegeti invitatiile. Apropo, invitatiile la botez sunt atat de frumoase, incat cu siguranta vor reprezenta o amintire frumoasa, pe care invitatii o vor pastra cu drag.

Si bineinteles ca nu trebuie sa uitati de lumanarile de botez. Si in caz ca nu stiati, puteti apela la o florarile online pentru a comanda lumanari de botez superbe. In felul acesta, o sa va uitati pe indelete la toate modelele disponibile si o sa alegeti ceea ce vi se potriveste cel mai bine.

In continuare o sa va aratam doua modele de lumanari superbe, pe care le puteti folosi drept inspiratie.

O lumanare de botez universala, care se potriveste atat pentru fetite, dar si pentru baieti este formata din bujori albi, bumbac si brunia silver. Bujorii albi sunt simbolul puritatii, al inocentei si sunt perfecti pentru o ocazie cum este botezul.

Daca va doriti o lumanare cu mai multa culoare, puteti opta pentru o lumanare botez cu minirosa. Arata extrem de bine si cu siguranta si mirosul florilor va fi deosebit. De asemenea, puteti opta si pentru personalizarea lumanarii, cu numele copilului si data botezului.

Bineinteles ca acestea au fost doar doua exemple, insa totul tine de gusturile voastre si de ceea ce va doriti pentru botezul copilului vostru.

Sursa foto: unsplash.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea