Social

Al doilea agresor al fiicei vicepremierului Marko Bela, prins de un politist deghizat in taximetrist

Operatiunea de bucuresti , fusese saltat de politie, joi seara i-a venit si randul complicelui sau, Gheorghe Ceaus, de 21 de ani, din Giurgiu . Identificat in urma declaratiilor facute de Burcea, Ceaus a fost localizat foarte repede la Giurgiu, din cauza telefonului sau mobil. Politistii au strans imediat cercul in jurul celor cateva locatii unde s-ar fi putut afla suspectul si au aflat ca el intentiona sa plece din nou spre Bucuresti. In paralel cu verificarea masinilor ce se deplasau spre Capitala, a fost solicitata si colaborarea firmelor de taxi din Giurgiu, iar acestea au raspuns prompt cererii venite din partea oamenilor legii. In momentul in care Gheorghe Ceaus a facut comanda, a fost asteptat de un taxi la volanul caruia se afla un politist in civil. Ofiterul n-a intampinat dificultati prea mari in a-l retine pe suspect, care a ajuns rapid alaturi de complicele sau, in arestul politiei. Surse din cadrul Politiei Capitalei ne-au declarat ca viteza cu care Burcea l-a turnat pe Ceaus s-a datorat faptului ca politia il retinuse, tot miercuri, si pe fratele sau, care nu avusese de-a face cu agresiunea asupra fiicei lui Marko Bela, dar avea la activ o talharie . Politistii au stiut sa-l sperie pe Burcea cu perspectiva unei pedepse foarte lungi pentru fratele sau recidivist, astfel ca infractorul si-a dat in gat imediat adevaratul complice.

Ieri, magistratii tribunalului Bucuresti au decis arestarea preventiva pentru 29 de zile a lui Gheorghe Ceaus. Din informatiile pe care le detinem, la acuzatia de talharie s-a adaugat si cea de lipsire abuziva de libertate, insa, in continuare, victima nu ar fi depus plangere pentru viol, astfel ca este foarte posibil ca infractorii sa nu fie judecati si pentru aceasta fapta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea