Social

#akadika #propolic c #sistem imunitar copii

Akadika Propolis C si Akadika Emetix, solutii gustoase pentru sistemul imunitar al copiilor si calatorii fara rau de miscare

Cand ii doare in gat pe cei mici sau resimt efectele raului de miscare vrei sa ii ajuti de indata, dar ca sa fie si amuzant pentru ei visezi la o solutie salvatoare, pe placul acestora.

Acadelele sunt mereu iubite de copii. Cu gust placut de fructe, bomboanele Akadika Propolis C si Akadika Emetix reprezinta o solutie gustoasa si usor de administrat.

Akadika Propolis C

Bomboane pe baza de extracte naturale standardizate, care amelioreaza disconfortul cauzat de iritatiile din gat la copii si sustin sistemul imunitar. Au gust placut de miere si portocala/zmeura si sunt usor acceptate de copii.

Vitamina C este un nutrient indispensabil desfasurarii normale a proceselor fiziologice. Vitamina C nu poate fi insa sintetizata sau stocata de organismul uman. In acest sens, necesarul de vitamina C va fi asigurat printr-o alimentatie adecvata si cu ajutorul suplimentelor nutritive.

Vitamina C ajuta la functionarea optima a sistemului imun, reducerea oboselii si extenuarii, imbunatatirea absorbtiei fierului, functionarea normala a metabolismului si protejarea organismului impotriva stresului oxidativ.

Propolisul este substanta rasinoasa pe care albinele o aduna din mugurii, seva si rasina copacilor si din anumite plante si care le ajuta sa construiasca, sa dezinfecteze si sa protejeze stupul de crapaturi sau invadatori. Propolisul actioneaza ca agent dezinfectant, fiind responsabil de sterilizarea stupurilor, locuri predispuse la virusuri si bacterii, avand in vedere conditiile de temperatura si umiditate.

Beneficiile propolisului pentru oameni sunt si ele numeroase. Se considera ca acesta sustine sanatatea sistemului imunitar, fiind de ajutor si in perioadele de raceala si gripa.

Akadika Emetix

Supliment alimentar cu ghimbir si vitamina C, sub forma de acadele, indicat in stari de greata si voma, precum:

  • raul de miscare din timpul calatoriilor
  • starile de greata din timpul perioadei de sarcina
  • starile de greata si dispersiile abdominale aparute dupa mesele copioase

Ghimbirul, un cunoscut condiment, este folosit si ca tonic digestiv. Prin continutul sau de gingerol, extractul de ghimbir grabeste propulsia continutului gastric spre intestine indepartand astfel una din cauzele ce contribuie la aparitia disconfortului abdominal dupa mesele copioase. Akadika Emetix are un gust delicios de coacaze negre si poate fi administrat copiilor, incepand cu varsta de 3 ani.

Pentru noutati despre produsele Fiterman Pharma ne poti urmari pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/CopiitFericitiParintiLinistiti.

Hai si pe Instagram: https://www.instagram.com/copiifericitiparintilinistiti/ 

Produsele din gama Akadika se gasesc si aici: www.shopfiterman.ro.

Compania Fiterman Pharma este recunoscuta pentru cei peste 20 de ani de excelenta in fabricarea de medicamente, suplimente, dispozitive medicale si cosmetice.

Sursa foto: shopfiterman.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea