Social

#mutari mobila Bucuresti #ajutor la mutat #relokat #mutare

Ajutor la mutat? Apeleaza la Relokat!

De-a lungul vietii ne cumparam foarte multe lucruri. De fapt, o mare parte din salariu merge pe achizitii de obiecte de tot felul care sunt folosite si aruncate sau zac depozitate pe undeva fara sa iti mai amintesti de ele. O casa nu este un spatiu de depozitare, dar multi dintre noi nu intelegem asta si ne inconjuram de lucruri inutile, dar de care nu vrem sa ne despartim.

Ba au valoare sentimentala, ba le oprim ca poate o sa le folosim candva, ba ne gandim ca o sa le dam candva cuiva care are nevoie de ele. Atunci cand vrem sa ne mutam situatia devina dificila pentru ca nu stim ce sa luam si ce sa lasam in urma. In mintea noastra se da o batalie pe viata si pe moarte.

Mutatul dintr-o casa in alta este dificil. Doar atunci iti dai seama cat de multe lucruri ai de fapt si cate trebuie sa cari in noua locatie pentru a o face sa fie “Acasa”.

Cand trebuie sa plecam in alta parte ne dam seama cat de mult ajutor ne trebuie, cat de multe lucruri avem de impachetat, cu cata grija trebuie sa ne ambalam in cutii si cum trebuie sa le transportam. Atunci cand nu avem prieteni cu masini incapatoare care sa ne ajute sa ne caram mobila si toate celelalte lucruri, situatia devine complicata.

Mutatul birourilor prezinta aproape aceleasi probleme. Birourile mari sunt o problema, la fel calculatoarele, laptopurile, serverele, imprimantele si in general toata aparatura de birou, toate lucrusoarele pe care le folosim zi de zi, fie ele mai mici sau mai mari. Avem nevoie de rapiditate, eficienta si grija la aparatura sensibila pe care o vom muta. O miscare gresita si am stricat un monitor sau un laptop.

Taxiurile nu se incurca in astfel de transporturi pentru a nu-si murdari sau zgaria masinile, iar masinile mici nu ne pot ajuta decat cu cutii de dimensiuni reduse. Drumurile facute ar fi de ordinul zecilor inainte de a avea toate lucrurile dorite in casa noua.

Partea buna a situatiei este ca in lumea moderna in care traim totul este posibil si o simpla cautare pe Google ne poate aduce tot ce ne dorim la un pret accesibil. Firma mutari Relokat va poate sari in ajutor atunci cand aveti nevoie de servicii profesionale mutari mobila Bucuresti. Fie la mutarea in casa noua, fie la mutarea birourilor dintr-o cladire in alta, Relokat.ro ne poate ajuta in doi timpi si trei miscari.

Ce este de fapt Relokat.ro?

Relokat.ro este o firma de servicii care este specializata in ajutarea oamenilor sa se mute din casa sau din birou. Acestia dispun de masini mari cu care pot incarca mobila voluminoasa si grea, dar si obiectele mai mici toate intr-un singur transport daca este posibil. Mai mult decat atat acestia te pot ajuta si daca vrei sa muti un seif, obiecte grele, pianine, pian.

Pe langa aceste servicii similare intre ele, aceasta firma te poate ajuta si cu debarasarea molozului unei constructii, debarasarea mobilei/mobilei vechi, evacuare moloz, evacuare mobila veche, depozitare, spatii depozitare sau depozitare mobila.

Unde se afla firma Relokat.ro?

Relokat.ro are sediul in Bucuresti si are o experienta de 12 ani in prestarea acestui tip de servicii.

De ce ai nevoie de Relokat.ro?

1. Nu poti transporta singur mobila grea, nu ai timp sa faci mai multe drumuri si nu ai pe nimeni sa te ajute in mutarea catre casa sau sediul nou.

2. Prietenii sunt plecati sau ocupati: nu ai la cine sa apelezi sa vina sa te ajute cu o masina mai mare sau macar cu forta fizica.

3. Vrei sa te asiguri ca mobila va fi transportata in deplina siguranta pana la destinatie, fara zgarieturi sau alte tipuri de deteriorari.

4. Ai nevoie de ajutor rapid si punctual. Eficienta este cheia.

5. Cauti pe cineva de incredere care sa iti usureze munca si implicit mutarea, nu sa te incurce sau enerveze.

6. Cauti preturi rezonabile pentru acest tip de serviciu.

7. Cauti oameni profesionisti care sa stie ce au de facut si sa nu se fereasca de munca.

Ce iti ofera Relokat.ro?

In primul rand, ai dreptul la o estimare gratuita a serviciilor de care ai nevoie. Ii poti contacta atat prin telefon, cat si pe email. Vei primi estimarea de pret pentru a sti daca ii contractezi sau nu pentru ce ai tu nevoie.

Prin experienta de 12 ani pe piata serviciilor, acestia iti ofera servicii de inalta calitate la un pret rezonabil. Oamenii sunt profesionisti in ceea ce fac si iti vor face mutatul mai usor, mai agreabil, fara stres si bataie de cap.

Spre deosebire de alte firme care nu sunt disponibile tot timpul, Relokat ofera servicii inclusiv sambata si duminica, adica atunci cand ai tu timp liber si poti sa te ocupi de mutat.

Daca nu ai mult timp la dispozitie, afla ca te vor ajuta sa te muti intr-o perioada scurta de timp si obiectele tale vor ajunge la destinatie in deplina siguranta.

Cu totii avem lucruri dragi in casa, dar mai ales lucruri vechi de care nu ne putem dezlipi si ne dorim ca oamenii care ne ajuta sa le mutam sa aiba tot la fel de multa grija cu ele pe cat avem noi. Sunt lucruri fara de care nu ne putem imagina viata si la care tinem ca la ochii din cap. Avem nevoie de grija fata de ele si Relokat.ro poate oferi grija si atentia de care avem nevoie. De asemenea, acestia actioneaza rapid, prompt si eficient pentru a satisface dorintele clientilor sai.

Serviciile de mutare au fost imbunatatite de-a lungul timpului dupa dorintele si necesitatile clientilor intalniti. Odata cu trecerea timpului si castigarea unei mai mari experiente, Relokat.ro isi inclina urechea la ce vor clientii si isi modifica serviciile in functie de ce vor acestia, creand servicii din ce in ce mai bune din punct de vedere calitativ.

Oamenii care vor veni sa te ajute sunt profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Au fost invatati ce au de facut pentru a te ajuta cat mai mult si cum sa iti trateze problemele sau dorintele speciale. Rolul lor este de a te scapa de griji si stres intr-un timp cat mai scurt. Tot ceea ce fac denota profesionalism, seriozitate si experienta.

Eficienta inseamna ducerea unei sarcini la bun sfarsit in minim de timp si cu minim de resurse. In cazul mutatului o singura masina si un singur transport reprezinta eficienta. Orice mutare se va face intr-un ritm rapid si prompt pentru a oferi clientilor rezolvarea problemei pe care o au cu minim de stres si efort din partea lor. Apeland la o astfel de firma clientii isi iau de pe cap grijile si le plaseaza in mainile transportatorilor care vor avea grija sa faca acest lucru in timp util si cu rezultate excelente.

Cine poate apela la firma Relokat.ro?

Oricine; persoana fizica sau persoana juridica.

Care sunt pasii in care se va desfasura mutarea?

  1. Echipa Relokat.ro se va deplasa la adresa indicata de client unde va dezasambla mobilierul urmand sa il impacheteze in folie de protectie si alte materiale speciale.
  2. Pasul numarul doi este reprezentat de transportul mobilierului la masina, apoi deplasarea pana la destinatie in reguli de deplina siguranta pentru obiectele transportate.
  3. Odata ajunsa la destinatie, masina va fi descarcata, mobilierul va fi montat la varianta initiala.

Acest intreg proces foarte simplu si usor de inteles se va face intr-un interval orar stabilit de comun acord cu clientul pentru a nu ii afecta agenda zilnica. Timpul este pretios pentru fiecare dintre noi fie ca suntem o persoana fizica sau una juridica mutandu-se dintr-o locatie in alta.

Cum se stabileste pretul serviciului?

Se vor lua in considerare mai multi factori cum ar fi:

  • Adresa de plecare si destinatia
  • Necesarul de personal pentru manipularea mobilierului sau obiectelor
  • Bunurile ce vor fi mutate sau transportate
  • Serviciul de demontare si remontare mobilier

Atunci cand mutatul pare un cosmar puteti face din el o simpla comanda pe internet. Se poate ocupa altcineva de mutarea obiectelor tale in timp ce tu iti iei o grija de pe cap. Firma Relokat.ro este solutia ideala atunci cand ai nevoie de profesionalism rapiditate si grija pentru obiectele tale.

 

                                                                                                                                          Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea