Social

#cartierul libertatii #mutare #casa

Ai vrea sa te muti de la bloc la casa si nu ai gasit terenul potrivit? In Cartierul Libertatii ai loturi pentru casa la preturi bune

Cartierul Libertatii - la aproximativ 20 de minute de Piața Victoriei pe DN7

Pentru cine locuieste in orasele mai mici statul la bloc nu este chiar asa de rau. Ai toate utilitatile la dispozitie, platesti mai putin ca la casa, este mai usor de gestionat spatiul, de intretinut. Insa in orasele mari, cum e capitala, de pilda, unde ai zgomot, poluare, cartiere foarte mari, blocuri mari cu multi locatari, lucrurile se complica. Statul la bloc in orasele mari nu mai e de mult idealul oricarui roman. De fapt, trendul este sa se plece de la bloc la o casa cat mai departe de aglomeratie, de zgomot si de vecinii galagiosi.

Si optiuni sunt, mai ales ca se tot construieste in ultimii ani la distante mici de capitala, apar terenuri de vanzare, cartiere rezidentiale, apar case si chiar blocuri noi in zone care nu demult erau doar terenuri goale. Pentru Bucuresti o varianta buna de a scapa de tot ce inseamna capitala si a avea linistea pe care si-o doreste oricine de la o anumita varsta este Cartierul Libertatii. Chiar daca numele nu va este cunoscut, este bine sa stiti ca in acest cartier se pot construi case excelente pentru locuit, aveti toate utilitatile, iar zona este la vreo 20 de minute de Piata Victoriei. Pretul unui lot este de 14-15 €/mp. Doar 12 km pana la terenurile din acest cartier si drumul foarte bun pana acolo, pe DN7, localizarea in Gulia-Tartasesti, construirea imediat dupa ce a fost achizitionat terenul, iata doar cateva avantaje ale Cartierului Libertatii.

Loturi de teren direct de la proprietar, NU se percepe comision

Preturile loturilor sunt usor negociabile, alt mare plus, nu sunt comisioane ascunse, se discuta direct cu proprietarul, toata documentatia necesara se primeste fara probleme. Loturile sunt delimitate clar, terenurile sunt intravilane, accesul la utilitati este rapid si destul de simplu. Toti cei care cumpara loturi pentru casa in Cartierul Libertatii au si acces la retea de telefonie mobila, la Internet si cablu tv, se pot face puturi cu hidrofor si fose septice. La cumparare se primesc si ghiduri orientative pentru a putea sti cum se obtin mai usor avizele si alte acte necesare imediat dupa cumparare, in vederea construirii efective a unei case. La cererea clientilor s-au introdus si servicii complete de arhitectura si proiectare. De asemenea, se ofera suport si pentru obtinerea autorizatie de constructie.

Ramane sa solicitati o vizionare si sa va convingeti de calitatea zonei si a loturilor, mai ales ca aveti acces si la tot ce va e necesar pentru un trai fara griji intr-o astfel de zona: de la supermarketuri sau locuri de joaca, la dispensar sau farmacie, mijloace de transport rapide pana in oras, daca nu aveti masina, baruri, chiar si zone de agrement.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea