Social

#energie #smartphone #baterie smartphone

Ai ramas fara baterie la telefon? Acum il poti incarca gratuit, in Centrul Vechi

Proiect inedit in centrul Capitalei: acum iti poti incarca telefonul pe strada, chiar in Centrul Vechi, astefel incat sa ramai mereu conectat.

În fiecare zi sunt multe lucruri de făcut. La birou sau la școală, în oraș cu prietenii sau la un evenimente, toată lumea este conectată la internet și la o mulțime de gadgeturi care îi ajută să știe ce se întâmplă în lume oricând, oricum. Generația Y încearcă să își exprime gândurile și ideile sau să își întrețină prieteniile în cât mai multe moduri cu putință. Sunt conectați la toate dispozitivele media, nu se pot dezlipi de telefonul mobil și caută neîncetat noi căi de exprimare. Uneori însă, chiar și nivelul lor de energie scade și ar face orice să rămână conectați neîntrerupt în acest sistem interdependent în care trăiesc. Nu obosesc numai ei, ci și dispozitivele care le servesc drept prieteni, instrumente de lucru, metode de entertainment. 

Pentru acest lucru, burn a venit cu ideea instalării unui can burn care să îi ajute să își încarce bateriile la orice oră. Fuel your Gadget este o stație de reîncărcare creativă pentru principalele gadgeturi (telefoane si tablete). Cu burn Fuel your Energy, tinerii își recapătă energia și pot posta neîncetat pe canelele social media.

Timp de o lună, bucureștenii care se plimbă în Centrul Vechi vor găsi o cutie burn supradimensionată (Fuel your Gadget) care le va încărca… telefoanele și tabletele. Fuel your Gadget este amplasat pe Strada Smârdan nr. 13 și are rolul de a-i ajuta pe tineri și nu numai să își reîncarce“puterea de exprimare”.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea