Social

Agricultorii ameninta cu ample proteste in judetul Braila

Intruniti ieri, la Braila , in urma convocarii de catre Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania ( LAPAR ), agricultorii din mai multe judete au stabilit un "plan de bataie" menit sa sensibilizeze factorii decizionali implicati in domeniul agricol.

Concret, fermierii au pus pe hirtie problemele stringente pe care le intimpina, pentru a le aduce in discutie, daca premierul Tariceanu se va intilni cu ei asa cum a promis. Sperantele membrilor LAPAR precum si ale celorlalti reprezentanti ai unor structuri asociative cu profil agricol, prezenti la intilnirea de ieri, se leaga de faptul ca o intilnire directa cu premierul ar duce la deblocarea rezolvarii unor probleme cu care se confrunta de mai multa vreme si pentru care Ministerul Agriculturii nu a gasit solutii concrete.

"Noi am mai avut o promisiune din partea premierului, ca se va intilni cu noi, transmisa chiar in data de 19 martie, cind au avut loc miscarile de protest organizate de noi insa, ulterior, semnalele primite de la dumnealui au fost cit se poate de clare ca nu are de gind sa onoreze cuvintul dat.

Daca atunci promisiunea nu a venit direct de la premier ci prin consilierul dumnealui pe probleme de agricultura, cind a fost prezent la Braila a promis public ca se va intilni cu noi. Scopul discutiilor noastre de astazi, la care au venit colegi din mai multe judete, este acela de a stabili prioritatile pe care le vom aborda la intilnirea cu Tariceanu", a declarat presedintele LAPAR, braileanul Marcel Cucu. (continuarea in Obiectiv - Vocea Brailei)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Obiectiv - Vocea Brailei

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea