Social

Agresorii fiicei lui Marko Bela ameninta procurorii

Agresorii fiicei vicepremierului Marko Bela dovedesc ca au tupeu urias si ca nu se tem de puscarie . La prima infatisare din dosarul celor doi talhari, unul dintre ei l-a injurat si amenintat, fatis, pe procurorul de sedinta: "Du-te-n m..tii ma'tii ca te fac!"



Cazul fiicei lui Marko Bela, care a fost rapita si talharita de doi indivizi, a avut primul termen pe fond. Dupa ce procurorul le-a inmanat un rechizitoriu inculpatilor, acesta a solicitat instantei ca mandatele emise pe numele lui Gheorghe Ciuas si George Burcea sa fie prelungite cu inca 30 de zile. In timp ce anchetatorul pleda impotriva infractorilor, judecatoarea a intervenit brutal si l-a atentionat pe Ciuas sa nu mai deschida gura! Aflat in boxa acuzatilor, acesta i-a murmurat, printre dinti, procurorului "Du-te-n m..tii ma'tii, ca te fac!" Ciuas n-a incetat insa sa vocifereze. Avocata din oficiu i-a dat apa la moara, solicitand lasarea lui in libertate, pe motiv ca n-ar fi pericol social si ca "e un baiat bun, fara antecedente".

Scos din sala de politisti, Ciuas a mai aruncat si pe holul Tribunalului o amenintare: "Lasa ca vede el!"

(continuarea in Averea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea