Social

#sofer #drum #mare #constanta

Aglomeratia de pe drumul spre mare ii trimite pe soferi pe rute alternative

Ziua de vineri inseamna pentru majoritatea romanilor inceputul week-end-ului. Cei care vor avea liber in urmatoarele doua zile se gandesc la modalitati de a-si petrece week-end-ul. Si cum baile de soare si in mare pot fi solutii bune pentru relaxare, litoralul devine o solutie pentru relaxarea de sfarsit de saptamana.

Si in acest week-end se anunta aglomeratie pe malul Marii Negre. Insa cum pentru a ajunge pe litoral trebuie intai parcurs drumul spre Constanta, rutele pe aceasta directie au inceput sa se aglomereze inca din aceasta dimineata.

Din aceasta cauza politistii au decis sa-i redirectioneze o parte dintre soferi pe o ruta alternativa
. Potrivit Stirilor Pro TV, o parte dintre masini au fost obligate sa iasa de pe Autostrada Soarelui , la nodul rutier Drajna, apoi sa mearga spre Slobozia. De aici, au mers prin Harsova si asa au ajuns la Constanta. Ceilalti au fost lasati sa mearga pe drumul obisnuit.

Oamenii legii se afla in patrulare pe drumurile care duc spre mare, tocmai pentru ca pentru acest week-end a fost anuntata vreme buna: temperaturi de aproximativ 30 de grade in aer si 24 in apa marii .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea