Social

Agentul lui Mutu a pierdut licenta de impresar

Alessandro Moggi , agentul care il impresariaza pe atacantul Adrian Mutu, a pierdut licenta de impresar pentru urmatorii patru ani si a fost amendat cu 250.000 euro.

Curtea de Justitie a FIGC i-a suspendat licenta lui Moggi dupa verditul de vinovat, in cazul in care a fost acuzat de incalcarea codului justitiei sportive si regulamentului agentilor de jucatori, conform Romania Libera.

Pe langa suspendarea de patru ani, Alessando, fiul lui Luciano Moggi, fostul director general al clubului Juventus Torino, a fost amendat cu suma de 250.000 de euro.

Alaturi de impresarul lui Mutu, au mai fost sanctionati alti doi agenti ai companiei gea World, Francesco Zavaglia si Pasquale Gallo.

Decizia curtii implica ruperea imediata a tuturor contractelor de impresariat ale vinovatilor. Astfel Adrian Mutu, care a fost impresariat Moggi din toamna anului 2004, va trebui sa aleaga serviciile unui alt agent .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea