Social

#garsoniere #garsoniere ieftine #preturi garsoniera

Afla in ce oras din Romania se gasesc cele mai ieftine garsoniere noi!

Desi preturile au scazut cu 26,5% -54% in ultimii ani, locuintele noi din Bucuresti continua sa fie mai scumpe decat cele din restul oraselor mari din Romania.

In cazul garsonierelor, cea mai mare diferenta se inregistreaza intre Bucuresti si Iasi, diferenta fiind de 50 de procente, conform imobiliare.ro.

Cele mai ieftine garsoniere din Romania se gasesc in Iasi, pretul mediu solicitat de dezvoltatori fiind de 32.324 de euro, pentru o garsoniera noua. Exista si garsoniere mai ieftine, la 30.000 de euro, amplasate in zonele Nicolina sau Podu Ros.

La Cluj, un apartament cu doua camere costa cat o garsoniera in Capitala. De altfel, Clujul are cele mai ieftine apartamente cu doua camere din Romania, cu un pret mediu de 49.392 de euro. La Brasov, pretul cerut de dezvoltatori este de 52.302 euro, in timp ce la Iasi si Timisoara este de 53.000, respectiv 54.000 de euro.

Cele mai ieftine apartamente cu trei camere se gasesc in Iasi, unde pretul mediu este de 64.047 euro. Locuinte ieftine se gasesc si la Cluj (68.205 euro). In cazul Capitalei, pretul mediu cerut pentru un asemenea apartament este de 123.000 euro, aproape dublu fata de Iasi si Cluj.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea