Social

#activitati potrivite #ore activitati #operatii #intalniri #sex

Afla de la oamenii de stiinta cand e cel mai bine sa faci sex

Expertii de la Universitatea din Sudul Californiei au descoperit momentele zilei propice diverselor activitat. De exemplu, se pare ca ora cand hormonii tai ating nivelul optim pentru desfasurarea activitatilor sexuale este 8 dimineata, indiferent daca esti barbat sau femeie, iar durata actului sexual ar trebui sa fie cuprinsa intre 7 si 13 minute.

Interventiile chirurgicale si injectiile intravenoase ar trebui facute intre ora 9 dimineata si ora pranzului, cand senzorii din corpul uman resimt mai putin durerea.

Daca bei cafea la prima ora, ai face bine sa o amani pentru intervalul 9:30 - 11:30, cand organismul este mai receptiv la cafeina.

Cand ai de luat decizii importante, cele cateva minute dinaintea mesei de pranz sunt perfecte; se pare ca la polul opus se afla cele mai proaste decizii, luate in jurul orei 22:00, cand creierul este deja obosit.

Iar cand ai o intalnire, ar fi de preferat sa o programezi pentru ora 19:00, cand esti mai fericit si mai relaxat; de altfel, aceasta este si ora potrivita pentru a consuma bauturi alcoolice, pentru ca ficatul tau functioneaza la parametri optimi.

Sursa foto: independent.ie

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea