Social

#prognoza meteo #vremea #temperaturi # vremea in week-end # vremea la mare

Afla cum va fi vremea in weekend

Vremea va fi frumoasa si in acest weeekend , insa temperaturile vor fi ceva mai scazute decat cele inregistrate in cursul saptamanii.

Sambata, 27 august

Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil spre mai mult senin. Dupa-amiaza vor fi posibile ploi de scurta durata in zona de munte din nordul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 33 de grade, iar cele minime, in general, intre 8 si 18 grade. Presiunea atmosferica va scadea usor in regiunile sudice.

Vremea va fi frumoasa si pe litoral. Cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 26 grade, iar cele minime intre 18 si 20 grade.

Duminica, 28 august

Vremea va fi frumoasa, iar cerul variabil, mai mult senin. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in sud-est. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 32 de grade, iar cele minime intre 9 si 19 grade, mai coborate in depresiuni.

Cei care aleg sa merg la mare au parte de vreme buna. Cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 26 grade, iar cele minime intre 18 si 20 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 23 si 25 grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea