Social

#conferinta #stil de viata # stil de viata sanatos

Afla cum sa ai un stil de viata sanatos la o noua conferinta Woman2Woman.ro

Woman2Woman.ro te invita la a IV-a editie a conferintei „Sanatate, frumusete, feminitate”. Evenimentul are loc pe 22 septembrie 2015, la Premier Palace Hotel & Spa din Bucuresti, incepand cu ora 10.

Andreea Pavel (Personal Training Manager – World Class Romania), Gabriel Dinu (psiholog) si Florentina Gionea (Specialist in nutritie energetica) sunt doar cativa dintre specialistii invitati la conferinta „Sanatate, frumusete, feminitate”.

In cadrul evenimentului moderat de jurnalista TVR Dorina Florea, vei putea interactiona cu specialistii invitati, pentru a-ti raspunde tuturor intrebarilor legate de nutritie, sport, psihologie sau stil de viata sanatos. De asemenea, organizatorii ti-au pregatit, pe langa informatii relevante, cadouri, premii si surprize.

Participarea la conferintele Woman2Woman.ro este GRATUITA, insa locurile sunt limitate. Pentru a-ti asigura locul la acest eveniment, este nevoie sa te inscrii prin intermediul formularului de pe site: //goo.gl/1oP8dp.

Sponsori principali: Himalaya Wellness si World Class

Sponsori secundari: LaserMaxx, Creative News, Psihosolutii, Hotel Iaki

Patener media principal: Romania Libera

Parteneri media secundari: Acasa.ro, BusinessWoman.ro, Calendarevenimente.ro, Comunicatedepresa.ro, Garbo.ro, LivePR.ro, Fashion8.ro, Mujer.ro, PR2Advertising.ro, Ziare.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea