Social

#solduri #parteneri sexuali #aventuri pasagere #dimensiuni solduri

Soldurile te dau de gol! Iata cat de fidela esti in iubire

Potrivit unui nou studiu, femeile cu solduri late sunt mai predispuse sa aiba mai multi parteneri sexuali si aventuri de o noapte, arata dailymail.co.uk.

Autorii studiului sugereaza ca "de vina" pentru toate acestea ar fi faptul ca, pentru femeile cu solduri mai generoase, nasterea ar fi o experienta mai putin traumatizanta. Cercetatorii spun ca soldurile considerate late sunt cele care depasesc 36 de centimetri, femeile cu soldurile inguste avand sub 31 de centimetri. Latimea soldurilor a fost masurata din punctele cele mai indepartate ale oaselor pelviene.

148 de femei cu varste cuprinse intre 18 si 26 de ani au luat parte la acest studiu. Lor li s-au masurat, de asemenea, si latimea soldurilor si cea a taliei. Toate au fost rugate sa completeze apoi un chestionar despre istoricul vietii lor sexuale, inclusiv varsta la care si-au pierdut virginitatea si numarul partenerilor sexuali. Cercetatorii de la Universitatea Leeds au descoperit ca femeile cu inclinatii spre aventurile de o noapte aveau soldurile mai late.

Kim Kardashian si Beyonce sunt doua dintre vedetele cunoscute pentru soldurile lor proeminente, dar si pentru o viata amoroasa destul de complicata.

Sursa foto: stirileprotv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea