Social

#cartarescu #parcul tineretului #oraselul copiilor

Afla cand se deschide noul Orasel al Copiilor din Bucuresti

Noul Orasel al Copiilor din Parcul Tineretului va fi inaugurat in mai 2012, a anuntat, miercuri, Cristian Popescu-Piedone, primarul Sectorului 4. O parte din el va putea fi vizitata mult mai devreme, incepand cu 1 decembrie.

"Timp de 20 de ani in aceasta zona nu s-a facut nimic din cauza unor litigii care dureaza tot de atata timp. Astazi avem o viziune clara a felului in care trebuie sa arate Oraselul Copiilor . Saptamana viitoare va fi pus pe SEAP studiul de fezabilitate, cu tot cu proiectare si executie. Intregul proiect va costa sase milioane de euro. Niciun leu în plus si niciunul în minus. Suma provine integral de la Primaria Sectorului 4", a spus Cristian Popescu-Piedone.

Noul Orasel al Copiilor, care se intinde pe o suprafata de peste 260.000 de metri patrati si alti 259.000 de metri patrati in zona "Lumea Copiilor", va permite accesul a aproximativ 60.000 de persoane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea