Social

Afaceri cu Dumnezeu

Intre marlanul care le rezolva pe toate cu Dumnezeii si Cristosii ma-sii si miliardarul care vede mana lui dumnezeu in toate reusitele lui, chiar si intr-un incident provocat de golanii stadioanelor, nu-i nici o deosebire. Desi,  la prima vedere, unul e necredincios, iar celalalt o face din exces de credinta .

Mult prea fericitul patron al fotbalului – investitie, a fost sincer si emotia sa pravoslavnica a fost autentica atunci cand l-a laudat pe Domnul, pentru bricheta azvarlita pe teren de un descreierat al tribunei cu suporteri. Sinceritatea nu scuza apelul la divinitate in toate treburile marunte si laice ale unei zile.

Faptul ca ai reusit sa aduni mai multi bani decat jumatate din tara nu e dovada unei bune orientari religioase si a unui pact de intimitati cu Dumnezeirea. Pentru acesti pretenari ai cancelariei ceresti, Dumnezeu e, de fapt, un Bastan care nu da nimic pe gratis.

 

Continuarea in Jurnalul National 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea