Social

#Aeroportul Baneasa se deschide #aeroportul baneasa

Aeroportul Baneasa se redeschide! Iata de cand

Se redeschide Aeroportul Baneasa! Secretarul de stat din Ministerul Transporilor, Ionel Minea, a declarat ca se doreste ca aeroportul sa aiba o capacitate de 300 de pasageri pe flux pe ora.

Aeroportul Baneasa se redeschide la sfarsitul lui 2019. Secretarul de stat din Ministerul Transporilor, Ionel Minea a declarat ca se doreste ca aeroportul sa aibe  o capacitate de 300 de pasageri pe flux pe ora. Este un nou termen avansat de oficialii Ministerului, dupa ce acestia vorbeau, in urma cu un an, despre deshiderea aeroportului pentru cursele comerciale la sfarsitul acestui an.

Aeroportul Baneasa se va redeschide dupa un program de modernizare, la sfarsitul anului 2019!

"La data de 31 decembrie, aeroportul International Aurel Vlaicu din Baneasa va fi operational cu o capacitate de 300 pasageri/ora. Este nevoie de reabilitarea si modernizarea cladirilor aeroportului International Aurel Vlaicu din Baneasa. Acest aeroport va fi utilizat foarte intens in perioada Campionatului European de Fotbal EURO 2020”, a explicat Ionel Minea, in fata membrilor Comisiei de Transporturi din Camera Deputatilor.

Sursa foto: libertatea.ro


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea