Social

#reduceri #oferte #aplicatii reduceri

Gaseste cele mai bune oferte zilnice pe 123reduceri.ro

Iti plac reducerile? Pe 123reduceri.ro gasesti cele mai bune oferte zilnice la o gama foarte diversificata de produse.
 

Cine este reduceri .ro
 

reduceri .ro este un agregator care se ocupa cu centralizarea ofertelor site-urilor de reduceri de pe piata din Romania. Vei gasi aici oferte extraordinare la restaurante locale, spa-uri, concerte, evenimente, sali de fitness si multe altele. reduceri .ro aduna toate ofertele extraordinare de pe site-urile de cumparaturi colective, si iti recomanda cele mai bune oferte in ordinea preferintelor alese de tine.
 

Ce-ti ofera reduceri .ro
 

Fiecare utilizator al site-ului are posibilitatea sa-si aleaga ofertele cu ajutorul filtrelor, selectand domeniul de interes. Opteaza pentru oferte de reduceri din sectiunea Frumusete, Sanatate, Distractie, Sport, Turism. Odata intrat in cont, selecteaza sectiunea care te intereseaza pentru a cauta cele mai recente oferte de reduceri.

Ai la dispozitie mai multe domenii: Restaurante&Cluburi, Sanatate&Frumusete, Sport&Fitness, Servicii&Comert, Turism, Activitati, Cursuri, Diverse. Mai poti opta pentru sectiunile Oferte speciale sau Doar oferte de azi. Cumpara ceea ce vrei tu, la pret redus!

Cand vezi o oferta care iti place, da click pe butonul de cumparare pentru a achizitiona voucherul de pe site-ul vanzator.

Apoi, ai posibilitatea sa salvezi voucherul in cont si sa-ti setezi alarme pentru valabilitatea voucher-ului cumparat sau pentru notificari despre programare. Vei primi pe email exact ceea ce ti-ai dorit! Daca ti-ai dorit, de exemplu, sa vezi un hotel special din Romania, acum poti gasi pe 123reduceri.ro oferte cu discount chiar si de 75% pentru un pachet de 2 nopti de cazare pentru doua persoane. In acest fel, vei calatori mai mult si vei plati mai putin. Tot ce ai de facut este sa selectezi domeniul dorit si sa urmaresti alertele trimise pe email.

Cumpara pentru tine si familia ta carti utile si valoroase, precum dictionare sau carti de limbi straine. Pe 123reduceri.ro gasesti cele mai bune oferte pentru seturi de carti si platesti cu 60% mai putin pentru un set de 12 volume.

In plus, 123reduceri.ro detine prima aplicatie de mobil din Romania care centralizeaza cele mai bune oferte de reduceri din orasul in care locuiesti. Gasesti aceasta aplicatie pentru Android pe site-ul 123reduceri.ro la sectiunea dedicata mobilelor Android si aplicatia pentru iPhone si iPad la sectiunea dedicata acestora.

Pe langa oferte speciale cu discounturi si vouchere, mai ai si cardurile de reduceri. Daca vrei sa te bucuri de cele mai bune restaurante, localuri, saloane sau magazine din oras, profita de cardurile de reduceri. Cu ajutorul acestora, beneficiezi tot anul de discounturi la cele mai bune locatii si servicii din Bucuresti. Ofera-ti de fiecare data o experienta unica! Opteaza pentru cardurile de reduceri care iti asigura preturi speciale .

De exemplu, cu un astfel de card pentru saloane de frumusete din Bucuresti poti beneficia de reduceri de pana la 70% din pretul produsului. Pentru cele mai bune restaurante din oras, cu un reduceri beneficiezi de preturi intre 20% si 50% mai mici.

reduceri , iar utilizatorii se pot bucura de cele peste 700 de oferte zilnice.

Sursa foto: 123reduceri.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea