Social

#copii #casuta cu surprize # loc de joaca

Casuta cu Surprize, locul de joaca ideal pentru copii

Casuta cu Surprize este un loc de joaca nou deschis in centrul Bucurestiului. Este un centru in care copiii pot fi lasati pentru cateva ore de parintii lor, cu siguranta ca acestia vor invata ceva nou, vor manca sanatos si vor fi supravegheati si indrumati de personal calificat.

Ideea Casutei cu Surprize a plecat de la lipsa unui centru de joaca pentru copii in care acestia sa aiba parte de ceva mai mult decat de simpla supraveghere. Astfel, spre deosebire de orice alt loc de joaca, casuta cu surprize ofera un serviciu complet, educativ si creativ intr-un mediu sanatos supervizat de personal calificat.

Casuta cu Surprize a fost creata de o mama - medic. Cunoscand importanta educatiei copiilor sai, a ales ce este mai bun, de la personal calificat pana la alimente sanatoase si o organizare de exceptie, toate intr-o locatie ultracentrala din Bucuresti, la numai cativa pasi de Universitate.
 

La Casuta cu Surprize, copilul isi dezvolta gandirea
 

La Casuta cu Surprize, copilul va asculta muzica relaxanta, va picta sub indrumarea animatoarelor, va construi jucarii inovatoare din materiale reciclabile sau din legume, pe care le va putea lua cu el acasa, va personaliza tricouri pe care de asemenea le va lua acasa, va participa alaturi de alti copii la zeci de jocuri educative care au ca scop dezvoltarea sa cerebrala.

Spatiul Creativ este astfel nu doar un loc de pierdut timpul si energia, ci un loc in care copilul isi dezvolta gandirea si se joaca. Parintii isi pot lasa copiii singuri cateva ore, sub permanenta supraveghere si indrumare a personalului.
 

Petreceri altfel la Casuta cu Surprize
 

Unul din serviciile oferite de Casuta cu Surprize este organizarea de petreceri pentru copii. Pentru ca acestea sunt cu totul altceva decat niste petreceri cu muzica galagioasa si dezorganizate, au fost denumite "Baluri Creative".

Programul acestora este creat impreuna cu un psiholog experimentat in educatia copiilor, mancarea este in totalitate naturala, iar copiii isi aleg tema petrecerii si participa activ la organizare. Astfel, li se va dezvolta simtul artistic, se vor implica mai mult si vor simti bucuria mai mult decat la o petrecere obisnuita.

Pentru pregatirea petrecerii , copiii, alaturi de personalul locului de joaca, vor alege costumele pe care le vor purta la bal, mastile si decoratiile. Copilul este astfel provocat si implicat de ceea ce va urma. Toate lucrurile pe care copiii le construiesc au ca scop dezvoltarea simtului artistic si tot ce construiesc vor putea lua acasa.

In cadrul Balul Creativ, copiii vor participa la diverse jocuri interactive. Vor exista jocuri - intrecere, menite sa dezvolte competitivitatea copilului. Jocurile competitive vor fi alternate mereu cu jocurile creative, artistice.
 

Petreceri de Craciun la Casuta cu Surprize
 

La Casuta cu Surprize se vor organiza, la cerere, petreceri de Craciun, unde copiii care vor participa vor simti intr-adevar spiritul sarbatorilor, se vor bucura impreuna cu alti copii si il vor astepta cu totii pe Mos Craciun. Pentru parinti exista un spatiu separat, de unde ei pot supraveghea activitatile copiilor fara sa ii deranjeze.

In cadrul petrecerilor de Craciun, copiii vor participa la jocuri si activitati competitive si creative si vor confectiona sub indrumare ornamente pentru brad si alte ornamente specifice Craciunului pe care le vor lua acasa. Mancarea servita va respecta si ea tematica sarbatorii. Mos Craciun ii va vizita si va aduce cadouri fiecarui copil in parte.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea