Social

Adversar EURO: Van Persie, tratament special din partea selectionerului Olandei

Putinul timp ramas pana la fluierul de start al Campionatului European i-a pus pe jar si pe selectionerii-adversari din Grupa C . Marco van Basten, tehnicianul Olandei, isi ia toate masurile pentru ca elevii sai sa fie in forma maxima la EURO 2008. Iar Robin van Persie se bucura in acest caz de un tratament special.

 

Varful celor de la Arsenal este tinut in puf de antrenorul Portocalei Mecanice, inca de la reunirea lotului . Si asta pentru ca Van Persie a avut evolutii sterse in ultimul timp. Motivul: desele accidentari l-au tinut departe de gazon, iar cele numai 15 meciuri de Premier League jucate in acest sezon vorbesc de la sine.

„In principiu, cred ca toti elevii mei care vor face deplasarea la EURO trebuie sa fie apti de joc inca de la prima partida. Insa Robin e un fotbalist special. Va merge alaturi de noi, chiar daca nu va putea juca contra Italiei. Nu ne permitem sa riscam cu Van Persie. Poate ca a revenit pe gazon mult prea repede dupa accidentari, de aceea se antreneza singur acum. Sper sa isi revina in cel mai scurt timp”, a declarat Marco van Basten.

Selectionerul Olandei pare ca tine nespus de mult la jucatorii sai. Si ar avea de ce, mai ales ca Van Persie a marcat nu mai putin de 24 de goluri in tricoul „Oranje”. Sau poate ca nu isi mai doreste inca un episod Seedorf... 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea