Social

#adrian nastase #dna #prezentare

Adrian Nastase la DNA

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase s-a prezentat miercuri dimineata la Directia nationala Anticoruptie (DNA) pentru a fi audiat de procurori in dosarul " Trofeul Calitatii ".

La intrarea in sediul DNA, Adrian Nastase nu a dorit sa faca declaratii, promitand insa jurnalistilor ca o sa le dea detalii dupa intalnirea cu procurorii.

In dosarul "Trofeul Calitatii", procurorii cerceteaza modul de finantare a campaniei electorale a fostului candidat la presedintie in 2004.

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) i-a comunicat, pe 30 octombrie, fostului sef al Inspectoratului de Stat in Constructii, Irina Jianu , invinuita in dosarul "Trofeul Calitatii", ca i s-a pus sechestru aupra unui apartament, potrivit unor surse judiciare.

Fostul secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Sergiu Sechelariu , a fost si el chemat, la inceputul lunii octombrie, la DNA, tot in calitate de martor, in dosarul "Trofeul calitatii". 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea