Social

#justitie #zambaccian #dosar #dosare #basescu #nastase

Adrian Nastase este convins ca in spatele dosarelor lui se afla Traian Basescu

Adrian Nastase crede ca Traian Basescu se afla in spatele dosarelor pe care fostul premier le are la DNA. El spune ca a avut confirmarea acestui lucru odata cu publicarea documentului ministrului austriac, care spune ca Basescu ar fi cerut "capul lui Nastase".  

Reactia liderului PSD la documentul dat publicitatii ieri a fost una prompta, acesta declarand ca acest document ii confirma o data in plus convingerea ca in spatele dosarelor in care este anchetat de DNA se afla Traian Basescu.

Potrivit documentului, pe care era scris "Ministerul Federal pentru Afaceri Europene si Relatii Internationale " si care a fost facut public de Mediafax, presedintele Basescu ar fi exercitat presiuni pentru reforma justitiei, cerandu-le celor din acest domeniu, printre altele, si "capul lui Nastase".

Conform informatiilor aparute in discutie, respectivul document contine o analiza detaliata a mai multor subiecte, una dintre rubrici, intitulata "Referitor la adoptarea legilor necesare", aratandu-se ca "Presedintele Basescu a exercitat presiuni foarte mari si i-a chemat pe toti responsabilii la Palatul Prezidential. El a cerut o decizie politica in privinta Codurilor puse in discutie, ocuparea posturilor de judecator si procuror bugetate, care erau vacante, precum si capul fostului premier Nastase".

Adrian Nastase este anchetat de DNA in dosarele " Zambaccian ", " Matusa Tamara ", " Zambaccian 2 " si "Trofeul Calitatii" in fiecare dintre ele scapand de urmarirea penala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea