Social

#adrian nastase #dna politie politica

Adrian Nastase: DNA-ul functioneaza ca o politie politica

Directia Nationala Anticoruptie functioneaza ca un fel de politie politica, potrivit lui Adrian Nastase , care s-a prezentat astazi la DNA pentru a da declaratii in cazul campaniei electorale din 2004.

"Ma aflu aici pentru a respecta o traditie. Ma intalnesc periodic cu prietenii mei de la DNA. Programul depinde de eventualele evenimente politice: cand si eu si PSD avem o victorie sunt invitat la DNA", a declarat Adrian Nastase.

Adrian Nastase a precizat faptul ca scorul bun obtinut de PSD la alegerile parlamentare si faptul ca a fost ales parlamentar din nou cu peste 60% din voturi sunt motivele pentru care a fost din nou invitat la DNA, pentru influentarea opiniei publice in ceea ce il priveste.

"In alte situatii as fi reactionat altfel, as fi fost mai revoltat, insa lucrurile au inceput sa intre intr-o anumita rutina", a declarat Adrian Nastase. El a precizat ca a fost chemat la DNA pentru a da declaratii in cazul campaniei electorale din 2004. El a precizat ca avocatii sai sustin ca in dosar nici nu este precizat numele sau, ci este vorba doar despre "chestiuni contractuale intre niste firme".

Nastase a adaugat ca i s-au prezentat niste materiale in legatura cu urmarirea penala si ca "nu a dat declaratii la DNA", adaugand ca el considera ca DNA functioneaza "ca o politie politica". 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea