Social

#inchisoare #condamnare #adrian nastase # condamnare cu executare

Adrian Nastase, condamnat din nou la 4 ani de inchisoare cu executare

Fostul premier Adrian Nastase a fost condamnat din nou, luni, la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul Zambaccian.

Hotararea a fost luata de magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, iar Adrian Nastase este acuzat in acest dosar pentru luare de mita in forma continuta.

De asemenea, sotia lui Adrian Nastase, Dana Nastase, a primit o condamnare de trei ani, cu suspendare, pentru complicitate la luare de mita.
Instanta a mai decis confiscarea de catre stat, de la familia Nastase, a sumei de 1,8 milioane de lei plus cheltuielile de judecata.

Acum, Adrian Nastase trebuie sa se prezinte la cea mai apropiata sectie de politie in vederea demararii formalitatilor de arestare.

Se pare insa ca fostul premier nu va executa intreaga pedeapsa, ci va fi contopita cu cea anterioara, din dosarul "Trofeul Calitatii". Astfel, Adrian Nastase va mai sta in inchisoare maxim un an si 4 luni, potrivit declaratiilor facute de avocatul sau, Ioan Cazacu.

Sursa foto: finantistii.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea