Social

Adrian Nastase: Am votat pentru restituirea dreptului de proprietate asupra orasului

Adrian Nastase, presedintele Biroului National al PSD, a votat alaturi de sotie in aceasta dimineata la liceul Jean Monet. Nastase a spus ca a votat pentru restituirea dreptului de proprietate asupra orasului.

 Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a sugerat ca l-a votat pe candidatul independent Sorin Oprescu si ca el trebuia sa fie sustinut de la bun inceput de partid si nu Cristian Diaconescu.

"Si inainte de primul tur ma gandeam ca o sa votez asa, dar n-a fost sa fie asa, asa ca de data asta am votat asa cum m-am gandit sa votez atunci cand ne pregateam pentru primul tur de scrutin", a declarat Nastase, sugerand ca optiunea sa se indreapta catre fostul pesedist Sorin Oprescu si ca acesta trebuia sa fie candidatul partidului. El a raspuns astfel intrebarii jurnalistilor care doreau sa stie daca liderul PSD anticipase o finala intre Oprescu si Blaga.

Fostul premier a spus ca a mai votat "pentru dreptul de proprietate asupra orasului". "Orasul  a fost in proprietatea unui  partid timp de opt ani, am votat pentru ca bucurestenii sa-si ia dreptul de proprietate asupra propriului oras.

Pana acum au primit tot felul de proiecte japoneze, neozeelandeze, australiene, poate ca acum poate fi un proiect solid pentru ei, pentru interesele lor", a conchis Nastase. Ca de obicei, deputatul PSD a fost insotit la sectia de vot de la Liceul Jean Monnet de sotia sa, Dana Nastase .

Oprescu isi disputa functia de primar general cu reprezentantul PD-L Vasile Blaga. Candidatul independent, sustinut de PSD, a intrat in turul al doilea al alegerilor cu un usor avans, dupa ce a obtinut 30, 12% fata de 29,56 cat a avut Blaga, la prima confruntare.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea