Social

#adrian mutu #colegi #nationala #federatie #antrenor #renegat

Adrian Mutu, renegat de toata lumea

Adrian Mutu nu mai are sprijinul nimanui. La nici o luna de la momentul cand suporterii si oamenii din fotbal se declarau alaturi de jucatorul Fiorentinei si vroiau sa stranga bani pentru ca el sa-si poata plati datoria fata de Chelsea, “Briliantul” are de infruntat furia tuturor pentru comportamentul la Nationala, din ultima vreme.

Antrenorul Razvan Lucescu a anuntat dupa meciul cu Serbia ca intentioneaza sa renunte la serviciile lui Adrian Mutu, care nu mai manifesta atasament fata de echipa nationala a tarii noastre. In plus, “decarul” Romaniei este considerat vinovat si pentru infrangerea zdrobitoare in fata Serbiei, echipa care a castigat sambata meciul cu 5-0.

Decizia lui Razvan Lucescu este, surprinzator, sustinuta de toata lumea. Reprezentantii Federatiei Romane spun ca selectionerul este responsabil cu selectia si alcatuirea echipei, tot asa cum el raspunde si pentru rezultatele obtinute. “Antrenorul este cel care raspunde pentru rezultate, pentru selectie, pentru tot. Daca el vrea sa renunte la Mutu, este decizia lui”, a declarat Mircea Sandu, presedintele FRF, citat de Evenimentul Zilei.

Mutu nu mai are aprobarea nici a unor oameni care anterior il sustinusera
. “Sunt discutii sa se renunte la Mutu, dar si la alti jucatori! Pe mine m-a deranjat atitudinea lui! Dupa meci, era normal sa vina sa-si ia la revedere de la Razvan si de la colegi. Asta dovedeste ca nu mai ia in serios echipa nationala”, a declarat Ionut Lupescu la postul Digi Sport.

Suporterii s-au saturat de fite

Nici suporterii nu par sa-i mai fie alaturi “Briliantului”, desi in urma cu aproape o luna erau dispusi sa stranga bani pentru a-l ajuta pe Mutu sa plateasca amenda catre Chelsea. Pe majoritatea site-urilor care au tratat ieri acest aspect, al plecarii lui Mutu de la Nationala, fanii s-au declarat alaturid e Razvan Lucescu si au condamnat fitele si lipsa de respect fata de tricolor manifestata de jucator.

Totusi, Adrian Mutu nu se considera vinovat de nimic. Jucatorul Nationalei crede ca s-a facut prea multa valva in jurul unei iesiri in oras si spune ca va fi alaturi de echipa, alaturi de care a trecut prin multe etape. “Conducatorii si antrenorii pot face ce vor, nu e nicio problema pentru mine. Oricare ar fi decizia, o accept! Daca voi fi chemat, voi veni, daca nu - imi voi vedea de treaba. Mi-am rupt genunchiul la echipa nationala, dar toata lumea uita acest lucru”, a declarat Mutu, citat de Evenimentul Zilei.

Mutu este recunoascut drept unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei Romaniei. El se afla pe locul al treilea in topul celor mai prolifici jucatori ai Nationalei, unde a lucrat cu nume precum Emeric Ienei , Ladislau Boloni , Gica Hagi, Anghel Iordanescu , Victor Piturca si Razvan Lucescu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea