Social

Adrian Mutu, invitat sa joace in videoclipul trupei Ecstasy

Trupa Ecstasy l-a invitat pe internationalul roman Adrian Mutu sa apara pentru prima data intr-un videoclip muzical, insa fotbalistul echipei Chelsea nu a dat inca nici un raspuns.

Alina, Ioana si Magda abordeaza stilul house si vor lansa, in luna martie, primul lor album. Cintaretele au inceput deja sa faca furori cu look-ul lor excitant si agresiv. Raspunzatoare de vestimentatia sexi a fetelor de la Ecstasy este creatoarea de moda Laura Olteanu .

Piesele trupei sint realizate de DJ Andy (piesa "Nu ma mai visa"), DJ Jimi Marinescu ("Totul sau nimic" si "Nu imi pasa"), ele colaborind in prezent la piesa lui DJ Profesor "Lumea fara culori".

Cele trei fete din trupa sustin ca vor sa faca "muzica pe bune" si sa cinte live de fiecare data cind conditiile tehnice vor permite acest lucru.

Primul concert al trupei s-a desfasurat la discoteca Atomic , la mijlocul lunii ianuarie. Printre proiectele trupei se numara si realizarea unui site pe Internet, cu imagini inedite din viata cintaretelor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea