Social

Adrian Mutu este dorit de AC Milan

Mijlocajul Fiorentinei si al nationalei Romaniei, Adrian Mutu , ar putea din sezonul urmator sa se transfere la AC Milan.

Gruparea malaneza tocmai ce si-a anuntat interesul pentru jucatorul roman, dupa ce au renuntat la brazilianul Ronaldinho , informeaza site-ul tuttomercatoweb.com.

“Milan vrea sa dea lovitura in aceasta vara si sa-i transfere de la Fiorentina pe Adrian Mutu si Sebastien Frey. Pretul pentru care se poate incheia aceasta intelegere este de 40 de milioane de euro. Milanezii ar dori sa mai scada din pretul de transfer al celor doi, incercand sa-i ofere la schimb pe Borriello, Abbiati si Gourcuff”, citeaza tuttomercatoweb.com.

Adrian Mutu, in varsta de 29 de ani a semnat cu Fiorentina in 2006. Pentru el clubul italian a platit echipei Inter Milano 8 milioane de euro. Incepand din vara, exista o sansa extrem de mare ca romanul sa se intorca in Delle Alpi, in conditiile in care antrenorul sau, Cesare Prandelli va prelua echipa milaneza.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea