Social

#adrian mutu #austria #meci #echipa nationala #accidentare #genunchi

Adrian Mutu: "Daca jucam, m-as fi facut de ras"

Adrian Mutu a declarat ca regreta accidentarea care l-a impiedicat sa joace in meciul nationalei impotriva Austriei. El a preferat sa nu intre pe teren in conditiile in care nu ar fi jucat la parametri normali si si-ar fi batut joc de nationala.

Infrangere nationalei cu 2-1 de catre reprezentativa Austriei l-a intristat pe Mutu, mai ales in conditiile in care infragerea situeaza echipa pe penultimul loc in grupa a 7-a de calificare la Campionatul Mondial din 2010.

"Mi-am dorit sa joc, am facut antrenament, dar nu puteam sa ma misc si i-am spus antrenorului ca nu pot sa imi bat joc de nationala si de mine, sa intru la doar 30 la suta din capacitate. M-as fi facut de ras. Am jucat pana acum cu dureri la genunchi, dar acum nu se mai poate. Am ajuns la o varsta si nu imi permit sa mai risc, o sa merg la Firenze sa vad exact care este situatia", a spus Mutu, citat de Adevarul.

Adrian Mutu il sustine pe Victor Piturca. Atacantul a mai spus ca nu ar trebui inlocuit selectionerul pana la sfarsitul preliminariilor.

Pentru Mutu, castigul celor doua infrangeri cu Serbia si Austria este Cristian Tanase , care a avut o evolutie foarte buna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea