Social

#titlu #cfr cluj #fotbal #adrian anca

Adrian Anca promite titlul pentru CFR Cluj in campionatul viitor

Fostul atacant al lui CFR Cluj, Adrian Anca , garanteaza castigarea campionatului de catre clujeni in viitoarea editie de campionat, mentionand faptul ca in acest an, Unirea Urziceni este echipa care merita sa castige titlul. In plus, Anca dezvaluie secretele care au stat la baza succesului de anul trecut si subliniaza rolul foarte important pe care l-a avut Ioan Andone in realizarea eventului.

Adrian Anca a declarat intr-un interviu acordat gsp.ro ca regreta acest an, care a fost mult mai slab pentru el, din punct de vedere profesional. "In urma cu un an sarbatoream eventul, iar acum m-am luptat aproape pina in ultima etapa pentru evitarea retrogradarii ", a punctat acesta.

Fostul atacant al CFR-ului considera ca "Unirea Urziceni merita sa fie pe primul loc, la fel cum si Poli poate sa fie multumita de ceea ce a aratat pana acum".

El s-a declarat multumit de cresterea provinciei la capitolul fotbal, punctand faptul ca isi doreste repetarea succesului de anul trecut CFR in campionatul viitor: "titlul a mers la Cluj, acum se va duce fie la Timisoara, fie la Urziceni, iar la anul CFR nu-l mai scapa", a adaugat Anca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea