Social

#urs #adoptie #donatii

"Adopta un urs", campanie WWF pentru obtinerea de donatii online

Prima campanie online pentru obtinerea de donatii a WWF Romania se numeste "Adopta un urs!", iar fondurile stranse vor fi utilizate pentru proiectele WWF de conservare a padurilor, habitatul natural al ursului brun.

Principalul instrument al campaniei online este un website interactiv (www.adoptaunurs.ro) prin intermediul caruia se poate adopta simbolic un urs. Campania face apel la mesaje emotionale pentru a conecta senzatiile de bucurie si confort pe care o aveam cand eram copii si ursuletul de plus preferat.

Ursul brun este o specie reprezentativa pentru Romania, un simbol al bogatiei si diversitatii naturii, iar prezenta lui este dovada unui mediu natural sanatos si nealterat. Ursul brun are un rol extrem de important in pastrarea biodiversitatii, insa numarul exemplarelor din aceasta specie a cunoscut un declin dramatic in ultimele doua secole. In prezent, doar aproximativ 14.000 de ursi bruni mai poti fi gasiti in Europa (fara Rusia). Dintre acestia, mai mult de 6.000 traiesc in Romania, care are astfel cea mai numeroasa populatie de ursi bruni de pe continent.

"Am ales sa vorbim despre lucruri serioase intr-o maniera ludica si interactiva . Obiectivele noastre sunt sa transmitem mesaje de conservare a naturii, sa vorbim despre efectele pe termen lung ale distrugerii mediului natural al ursului brun si sa determinam publicul tinta sa intreprinda o actiune concreta: sa adopte un urs. Este un gest cu tripla semnificatie : pentru natura, prin fondurile pe care le alocam proiectelor de conservare, pentru o persoana draga, prin cadoul (o jucarie de calitate marca WWF) pe care il trimitem celor care adopta si prin actiunea insasi de a face o fapta buna ." precizeaza Dana Caratas, coordonatoarea proiectului.

 

Citeste stirea in intregime pe Imparte.ro - Donatii online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea