Social

#italia #roman #viol #racz #adn

ADN-ul vorbeste: romanul acuzat de viol in Italia nu este vinovat

Romanul acuzat de viol in Italia este exonerat de testele ADN. Acestea arata ca Karol Racz , care a fost arestat in cazul violului a carui victima a fost o adolescenta de 14 ani nu este cel care a violat-o pe tanara la sfarsitul lunii ianuarie.

Conform cotidianului italian " La Repubblica " se pare ca din analizele ADN-ului prelevat de pe corpul victimei a rezultat faptul ca acesta ii apartine unui egiptean cu care femeia ar fi intretinut relatii sexuale inainte sa fie violata. Din declaratiile acesteia din timpul anchetei rezulta ca, dupa ce a fost molestata aceasta a chemat un prieten care a dus-o acasa, unde s-a spalat inainte de a merge la spital.

La inceputul lunii ziarul italian Il Messaggero nota ca mostrele apartinand celor doi romani arestati la Roma, Karol Racz (36 de ani) si Alexandru Loyos Isztoika (19 ani), nu corespund cu cele recoltate de pe trupul victimei si dezvaluia si cateva semne de intrebare care apareau in acel moment in ancheta.

Unul dintre aceste detalii era legat de faptul ca in momentul in care a avut loc violul telefoanele mobile ale celor doi romani erau localizate in zone diferite ale Romei, in timp ce al doilea se referea la declaratiile celor doi suspecti - Alexandru Isztoika isi recunoscuse vina in prima instanta, subliniind faptul ca Racz i-a fost complice, insa ulterior isi retrasese declaratia, spunand ca a fost fortat de anchetatori sa se declare vinovat.

In plus, declaratiile victimei erau contradictorii: cand l-a vazut pentru prima data pe Racz, in inchisoare, femeia nu l-a recunoscut imediat, dar s-a declarat convinsa ca el este agresorul dupa ce acesta si-a dezbracat haina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea