Social

#admitere liceu #candidati liceu #inscriere liceu #repartizare liceu

Admitere liceu: Toti candidatii inscrisi in a 2-a etapa au fost admisi

Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) a anuntat, luni, ca toti cei 282 de candidati inscrisi in cea de-a doua etapa de repartizare computerizata in clasa a 9-a au fost admisi la liceu, 98,69 dintre ei la prima optiume.

In cadrul acestei etape au fost distribuiti elevii care nu au participat la prima repartizare, cei ramasi nerepartizati dupa prima etapa a admiterii, candidatii respinsi de liceele/clasele care organizeaza probe de aptitudini, precum si cei care au sustinut probe de verificare a cunostintelor de limba materna sau moderna.

Repartizarea candidatilor s-a facut in ordinea descrescatoare a mediilor de admitere si in functie de optiunile trecute in fisa de inscriere. Media de admitere reprezinta media aritmetica intre nota obtinuta la examenul de evaluare natioanala si media generala a anilor de gimnaziu.

Potrivit ierarhiei alcatuie pe baza ultimei medii de admitere, pe primul loc se afla Colegiul National Sf. Sava" din Capitala, care, la specializarea Matematica-Informatica, a avut ultima medie 9,93. Pe urmatoarele doua locuri se afla Colegiul National "Mircea cel Batran" din Constanta (9,92) si Colegiul "Fratii Buzesti" din Craiova (9,91).

Foto: actualitateaprahoveana.ro

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.