Social

#publicitate farmacii #publicitate medicamente #farmacii #medicamente

Adio, publicitate la medicamente si la farmacii!

Senatorii au decis astazi ca publicitatea la medicamente si la farmacii nu va mai putea fi facuta la televizor sau radio!

“Se interzice publicitatea explicita pentru produsele medicamentoase difuzata in cadrul programelor de televiziune si radiodifuziune. Publicitatea este permisa numai pentru produsele medicamentoase care se elibereaza fara prescriptie medicala pentru care materialele publicitare vor fi aprobate de Agentia Nationala a Medicamentului. (...) Este interzisa publicitatea pentru farmacii, difuzata in cadrul programelor de radio-tv, care induce ideea ca farmacia respectiva reprezinta un model sau etalon pentru celelalte farmacii, precum si publicitatea la farmacii care reprezinta publicitate mascata la medicamente”, se arata in propunerea legislativa initiata de senatorul UDMR Vegh Alexandru.

Propunerea legislativa pentru modificarea si completarea art. 17 din Legea nr. 148/2000 privind publicitatea si pentru modificarea Legii nr. 504/2002 a audiovizualului a fost adoptata tacit de Camera Deputatilor, în calitatea de prima camera sesizata.

Sursa foto: telegraph.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea