Social

#parcare soferi #parcare pe trotuar

Adio, parcare pe trotuar!

De la 21 ianuarie, intra in vigoare codul rutier modificat, dar si legea privitoare la ridicarea masinilor parcate ilegal, ceea ce insemana ca soferii nu-si vor mai putea parca masinile dupa bunul plac!

De sambata politia ii va amenda pe cei care parcheaza masinile pe trotuar. Singura exceptie care se va face va fi atunci cand pe strada vor exista placute care vor indica ca se poate parca regulamentar pe trotuar.

In ceea ce priveste legea ridicarii masinilor parcate ilegal, Guvernul nu a oferit deocamdata normele metodologice, cele care spun cum se aplica aceasta lege!

Acest lucru inseamna ca, daca va lasati masina neregulamentar prin bulevarde, pe strazi, nu veti pati nimic, avand in vedere ca nu exista acele norme metodologice.

Atentie insa! Daca va parcati masina la intrarile in spitale sau in statiile RATB, aceasta va fi ridicata imediat si mutata cativa metri, iar daca blocati transportul in comun, precum o linie de tramvai sau de troilebuz, politia o sa va faca dosar penal, iar permisul va fi retinut pe toata durata anchetei. 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea