Social

Adio, Lili! Stelea s-a afisat, in public, cu noua iubita, Mirela

Pentru a pune capat zvonurilor ca s-ar fi impacat cu Lili Sandu, Bogdan Stelea a scos-o in lume pe noua sa iubita, Mirela. Cei doi s-au afisat impreuna la banchetul de sfarsit de an competitional al echipei de fotbal Otelul Galati .

Bogdan Stelea i-a spus Adio fostei sale iubite Lili Sandu. Cu toate ca se zvonea ca cei doi s-au impacat, fotbalistul a pus capat speculatiilor de acest gen cand s-a afisat cu noua lui cucerire, la banchetul de sfarsit de an competitional al echipei de fotbal Otelul Galati.

Fotbalistul Bogdan Stelea s-a saturat sa-i fie asociat numele cu cel al lui Lili Sandu, fosta iubita, si a pus capat speculatiilor cum ca intre ei ar mai exista inca ceva, afisandu-se cu cateva zile in urma, la brat, cu noua cucerire. Tanara, pe nume Mirela, este din Galati si seamana izbitor cu Lili.

Asemanarea fizica nu este insa singurul lucru care le leaga pe cele doua femei. Aflam din ultimul numar al revistei Vip ca atat Mirela, cat si Lili au avut ca rampa de lansare Scoala vedetelor. De Mirela nu s-a auzit insa nimic in mediul show-bizz-ului, numele ei fiind asociat in 1998 de cel al lui Gica Popescu .

Tanara este fosta iubita a lui Gica, devenit tanar pensionar dupa ce a pierdut alegerile de la Federatia Romana de Fotbal, el dedicandu-se acum scolii de fotbal pe care o patroneaza.

Fotbalistii indianului Lakshmi Mittal, al doilea om ca putere financiara din lume, au avut parte saptamana trecuta de o vacanta muncitoreasca. Ei au petrecut zece zile pe litoral, alaturi de familii, insa cu un antrenament zilnic impus de antrenorul Petre Grigoras .

Stelea zis si Arnold este legitimat la echipa de fotbal Otelul Galati, insa nu a jucat nici un meci in cele sase luni de cand se afla la acest club. In ultimele patru meciuri, sportivul a fost doar rezerva.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea